Ring: 76 20 60 4076 20 60 40

Branchekendskab

Camping og caravanbranchen
Campingbranchen har altid været stærkt repræsenteret i vores kundekartotek. Om det skyldes at vores administrerende direktør selv har drevet en campingplads på Samsø tilbage i 80erne kan vi ikke finde ud af. Faktum er i hvertfald at vi tidligere har lavet mange web sites til campingpladser og at vi i dag leverer administrationssystem og websites til ca. 80% af de danske caravanforhandlere.

Udviklingen af Danbase, som er det administrative værktøj, er baseret på at det skal spare tid og give mersalg til forhandlerne. Vi var ude og kigge processer og snakke med ejere og ansatte. Der var store tidsrøvere der kunne fjernes og der var små tidsrøvere, som sammenlagt kunne frigive mere tid. Mere tid som igen kunne kanaliseres videre til salg eller udvikling af andre dele af forretningen. 

Med caravanbranchen har vi fået en indgang til andre brancher, hvor produkt, målgruppe og sæsoner minder om.

MC-branchen
I 2017 startede vi stille og roligt op med et par MC-forhandlere som gik over til vores system. Vores tilgang til MC-branchen har i princippet været den samme som til caravanbranchen - vi vil udvikle redskaber der kan spare brugerne tid eller give dem indsigt i deres egen forretning gennem de data de har.

Vi har udviklet køresedler med opslag i CPR-register. Vi holder øje med liggetider. Mobiloprettelse af nye cykler gør det lynhurtigt at tage billeder og oprette et nyt produkt. Vi trækker over 18.000 forskellige varenumre fra MC-grossister til brug på webshop eller mersalg i butikken.

Bådbranchen
Enkelte caravanforhandlere har også både i deres butik. Med få tilrettelser har disse kunnet bruge Danbase til administration.