Ring: 76 20 60 4076 20 60 40

Kreativitet og strategi

Vi er ikke som de andre, vi er noget for jer.

Hos Danline har vi et mix af kompetencer og erfaring, der adskiller os fra de gængse IT-huse. Gennem vores team kan du forvente at strategi og design vægter ligeså højt som digitale løsninger.

Strategisk kommunikation

Uanset om I sælger campingvogne, high tech udstyr eller revisortimer kan jeres konkurrenceposition altid forbedres. Vi kan byde ind flere steder i processen både med helhedsorienterede løsninger eller som et lille hjul i jeres samlede kommunikation.

 

 


Strategi og konceptudvikling

Strategi
Tag os gerne med hele vejen fra strategi og konceptudvikling. Vi vil gerne være de friske øjne, der kan hjælpe jer med at stille jer selv de rigtige spørgsmål. I kommunikationsmæssigt sammenhæng bevæger vi os på tværs af mange forskellige brancher, og kan bidrage med erfaring og viden derfra.

 

Idé og konceptudvikling
Skal salgsstrategien føres ud i livet på tværs af flere platforme og medier. Helheden er større end summen af delene. Derfor er effekten stærkere når flere kommunikationskanaler kan understøtte hinanden. Sammen udvikler vi en medieplan, så målgruppen rammes med størst effekt.

 

SEO og SEM
Vi er ikke gode nok sælgere til at kunne bilde jer ind at alle vores kunder kan ligge nummer ét på Google. Til gengæld ved vi at SEO og SEM er en del af helheden, og skal tænkes ind i den samlede kommunikations-taktik. Søgeordsoptimering bør have afsæt i den overordnede strategi.

Design og kreativitet

Webdesign
Når vi snakker webdesign kan brugeroplevelsens betydning ikke undervurderes. Dagens kræsne brugere gider ikke spilde tid. Med udgangspunkt i jeres ønsker, målgruppe og produkt leder vi jer sikkert gennem tilblivelsen af en hjemmesides faser fra skitse og prototype til preview site og lancering.

 

Grafisk design
Klassiske discipliner som brochurer, kataloger, flyers, skilte, visitkort, trykte annoncer og meget mere hører også til blandt det vi laver in-house. Er det en ny grafisk linie eller et logo behersker vi også det. 

 

Digitale medier
Indenfor digital marketingkanaler sker der hele tiden noget. Vi både rådgiver og eksekverer når det drejer sig om nye medier. Video, sociale medier og digitale annoncer gør sammensætningen af marketingmixet mere komplekst, men samtidig også mere variabelt.