Ring: 76 20 60 4076 20 60 40

Webudvikling

Tiden er løbet fra store edb-programmer på computeren og erstattet af fleksible løsninger som kan tilgås fra din telefon, tablet eller PC. Hos Danline har vi derfor opbygget mange kompetencer inden for programmering og webudvikling. Så skal du have en ny hjemmeside, flyttet din forretning til skyen eller koblet økonomisystemet, salgsafdelingen og værkstedet sammen, så har vi evnerne til at hjælpe dig helt i mål.

Kunderettede løsninger

Hjemmeside

Vi bygger mobil-venlige hjemmesider, som sikrer at brugerne får den bedste oplevelse af din hjemmeside uanset om de besøger den fra en telefon, tablet eller en computer. Det er selvfølgelig uden du skal bruge ekstra tid på selv at tilpasse dit indhold til de forskellige skærmstørrelser.

Webshop

Har du behov for at sælge dine produkter direkte fra din hjemmeside, så kan vi lave hele købsoplevelsen fra produktkatalog til indkøbskurv og betaling.

Danline er Registered Umbraco Partner

 

Content Management

Indholdet på din hjemmeside er vigtigt og skal opdateres jævnligt, og vi giver dig en let og brugervenlig adgang til at administrere dit indhold via et moderne Content Management System.

Sikkerhed

I en global verden med mange potentielle trusler er sikkerhed et must, og vi passer godt på dine data og sikrer at dine brugere kan besøge din hjemmeside sikkert via krypterede forbindelser. Desuden benytter vi gode danske datacentre med automatisk backup af din hjemmeside og data. Så kan du også overholde datalovgivningen (som eksempelvis GDPR).

Danline er Microsoft Partner

Forretningssystemer

Økonomi

Hent produktpriser og lagerstatus direkte fra dit økonomisystem og vis dem på hjemmesiden, så skal du kun vedligeholde informationerne et sted.

Extranet

Giv dine kunder adgang til særlige ressourcer eller muligheden for at hente og sende sikkert. Det kan være en ekstern bogholderifunktion, hvor der skal indsendes kilometersedler hver måned, eller et trykkeri hvor nogle kunder har brug for at uploade store filer i et sikkert område på din hjemmeside.

Specialløsninger

Web app

Har du et særligt behov for at tilgå et værktøj fra forskellige typer mobile enheder, så kan det være en god løsning at bygge en web app, som kan køre på alle smartphones uden om Apple App Store eller Google Play.

Billetsystem

Lav og send billetter automatisk når en bestilling er gennemført på din hjemmeside. Det giver dine kunder en god oplevelse af din virksomhed og du slipper med mindre administration.

Kompetencer

Danline har gennem mange års arbejde med programmering og internet opbygget en række kompentencer, særligt indenfor web-teknologier og Microsoft-produkter som eksempelvis HTML, CSS, Angular, JavaScript, ASP.NET, webservices, C# og  SQL Server. Kontakt os for en snak om hvordan vi giver din virksomhed mere værdi ud af digitaliseringen.