Ring: 76 20 60 4076 20 60 40

Danbase

Den typiske arbejdsgang hos Danline starter med at en kunde kommer med et problem. I forbindelse med Danbase forløb det hele anderledes.

I 2013 får vi frigivet ressourcer til at udvikle en løsning til et hul i markedet vi selv har set. Caravanbranchen har i bred udstrækning samme data-leverandør, der gennem en længere årrække ikke har udviklet og fornyet sin platform i forhold til de nye teknologiske krav og muligheder.

I samarbejde med 3 caravanforhandlere går vi i gang med at udvikle et salg- og markedsføringsværktøj der er skræddersyet til caravanbranchen. Det følgende år arbejder vi tæt sammen med de 3 forhandlere, hvor vi ser på daglige arbejdsgange og dataflow internt og eksternt. Udgangspunktet er at vores nye system skal skabe tidsbesparelser gennem lettere administration eller tilbyde nye værktøjer der kan generere mere salg.

 

Da Danbase bliver operationel er følgende funktioner integreret.

Komplet database med alle fabrikanter, modeller og varianter

Direkte opslag i leverandørers produktdatabase

  • På hjemmesiden er dette med til at give mere information om hvilke tilkøb der er kompatible. En feature der sørger for at køberne bliver præsenteret for de produkter man gerne vil sælge sammen med en campingvogn.
  • På hjemmesiden er det muligt at vise dele eller alle produkter fra de største leverandører som Isabella, Camper, Kronings og DCT.
  • Når slutsedler skrives bruges funktionen til at huske mersalg.

Adfærdsreguleret webdesign
Ved gentagne besøg på en specifik vogn på hjemmesiden vil kunden modtage et særligt call-to-action der får ham til at indlede dialogen.

Produktfremhævning
Splattere der kan konfigureres efter egne ønsker og bruges til at fremhæve udvalgte billeder.

Finansiering
Integration med de største finansieringsselskaber.

Live udregning af månedlig ydelse på baggrund af valgte tilkøb fra leverandører.

Brugerstatistik
Ip-tracking gør det muligt at få geografiske data på de kunder der er særligt aktive med søgninger på hjemmesiden. Med dette redskab kan forhandleren få en pejling om hvilket budget en kunde har inden han kommer ind i butikken første gang.

Skiltedesign
Med få klik kan der generes skilte til udskrivning af både campingvogne og varer i leverandør databasen.

Opslag i bilbog og Skat
Ved returvogne kan man med nummerpladen lave et opslag ved Skat og Bilbogen for at få de præcise tekniske specifikationer og tjekke for hæftelser.

Tilbud og slutsedeler
Mersalg via opslag i eksterne produktdatabaser

Optimeret datadistribution
Levering af data til blandt andet DBA, Gul&Gratis og DCU i de optimelae formater, hvilket er med til at skabe en bedre oplevelse for brugeren.