Ring: 76 20 60 4076 20 60 40
Det komplette bookingsystem

Det komplette bookingsystem

Lynhurtig

Fri support

Gennemtænkt

Fremtids sikret

Online booking der dur

Smid lommeregneren væk

Danplanner husker det hele !

Danplanner regner det hele ud !

Få et komplet administrations og booking system, som samler hele din forretning i et.
Alt fra online booking, administration af enheder, håndtering af betalinger og meget mere.

Danplanner er fra fødslen parat til at håndtere græs, hytter, værelser, autocampere, lejligheder, både - ja booking af hvad som helst.

Læs om Kvalitet & Support
Det grundlæggende

Det grundlæggende

Overordnet er vores systems grundsten opbygningen af tre elementer - ressourcer, produkter & perioder. Ved at lave denne opdeling er det lykkes os at lave et system der er logisk og simpelt i sin opbygning, men som kan håndtere de mest komplekse ønsker til campingpladser samt diverse andre udlejningsenheder.

Læs mere
Altid simpelt og hurtigt overblik

Altid simpelt og hurtigt overblik

Dashboardet giver altid et hurtigt overblik over ankomster, afrejser samt nuværende gæster.
Derudover også en række bemærkninger som muligvis kræver din opmærksomhed.

IOT - bom bruser strømmåling/-styring og nummerplade genkendelse

IOT - bom bruser strømmåling/-styring og nummerplade genkendelse

Med vores moderne udviklet og prisbillige Cloud system giver vi dig mulighed for opsætning til styring af diverse installationer - herunder bom, bad, vaskemaskiner, tørretumblere, aflæsning af strøm, tænd/sluk for strøm og nummerplade genkendelse.

Læs mere
E-conomic integration

E-conomic integration

Simplificer din bogføring og overfør dine finansposter til E-conomic med et enkelt klik. Posterne kan eksporteres en-til-en eller komprimeres således at alle poster på samme finanskonto samles i én post.

Læs mere
Integrations løsninger

Integrations løsninger

Når der er travlt i receptionen, er det smart, at Danplanner har integration til Kasseterminaler, Pas og Personalausweis scannere fra Plustec.

Det tager 1 sekund, at scanne et personalausweis.

Danske gæster scannes smart ind, ved at scanne sygesikrings kortet.

Danline henter hver nat tele-oplysninger fra de danske teleselskaber.

Vi har indbygget Google-Translate, så det er nemt at lave tekster til udenlandske gæster.

 

 

Danpos

Danpos

DanPos er et mini kassesystem.

DanPos kører på en touch-skærm - med en PC bagved eller en Ipad.

Til Danpos kan tilkobles:

  • Bixolon kundedisplay et 2 liniers skærm.
  • Håndscanner - nemt at scanne solgte varer.
  • Bonprinter

I Danpos, kan du oprette varer, priser mv.

Danpos er via Danplanner integreret til Economics.

 

Dynamisk og fleksibel prissætning

Dynamisk og fleksibel prissætning

Når en booking oprettes i en eller flere perioder, med diverse personer, tilkøb mm. Beregnes prisen automatisk. Du kan sætte forskellige priser i forskellige perioder, som så automatisk her vil være gældende.

Automatisk udsendelse af beskeder

Automatisk udsendelse af beskeder

Automatiser udsendelsen af f.eks. ankomst eller afrejse information, faktura, rykkere og meget mere. Design selv hvad der sendes, hvornår der sendes, samt hvordan det skal sendes.

Brugere af Danplanner

Interviews gennemført af Henrik Malmgreen - HighTech Danmark,  juni 2022

”Vi har kørt på Danplanner siden april 2021, og vi er meget tilfredse. I forhold til, hvad vi har anvendt tidligere, er systemet enkelt at gå til, men først og fremmest er supporten perfekt. Hvis vi ringer med et problem, får vi hjælp med det samme. I vores gamle system, skulle vi først oprette en sag, hvorefter der typisk gik 2-3 dage, før vi hørte noget - hvis vi da overhovedet hørte noget. Desuden afvikles Danplanner hurtigt og effektivt, så vi er meget tilfredse med forholdet mellem pris og ydelse. Jeg vil meget gerne anbefale Danplanner til andre”.

Mette Andersen, Hygge Strand.

”Vi har anvendt Danplanner hele sæsonen 2022, og vi er særdeles godt tilfredse. Service og support er helt vild god. Jeg vil faktisk vove den påstand, at jeg aldrig tidligere har oplevet så god en support. Når man ringer med et problem, får man svar med det samme, og hvis vi har ønsker til ny funktionalitet, bliver de taget seriøst. Da vi holder middagslukket, har vi blandt andet fået udviklet en selvbetjeningsboks, så vores kunder selv kan booke sig ind på pladsen, hvis ikke, vi er her. Vi betaler lidt mere for Danplanner, end de andre systemer, vi har brugt - men forholdet mellem pris og service er bare i top”.

Jannie Rhod, Roskilde Camping.

”Jeg overtog campingpladsen i oktober måned 2021 og besluttede mig fra start for, at jeg ikke ville køre videre i det eksisterende system. I løbet af blot 14 dage sørgede Danline for, at jeg var oppe at køre på Danplanner således, at det var klar, da vi åbnede. Det synes jeg er et rigtig godt eksempel på den meget flotte support, Danline yder - også hvis der er noget, der driller i den daglige drift. Systemet kan meget, uden at det er gået ud over brugervenligheden, og afviklingshastigheden er der heller ikke noget at udsætte på. Alt i alt er jeg meget tilfredse og synes, jeg får rigtig meget for pengene”.

Brian Skov, Hvalpsund Familie Camping.

”Vi har anvendt Danplanner siden februar i år, og jeg kan kun sige, det er et meget brugervenligt og logisk system. Ikke bare i forhold til vores brug, men også i forhold til de gæster, der booker online. Det gamle system, som jeg brugte gennem 14 år, gav ofte store problemer, så jeg er meget glad for at være kommet over på Danplanner. Supporten er helt vild hurtig, også når jeg har specifikke ønsker. Således har jeg netop fået løst en udfordring i forhold til en af vores store kunder, der har meget stringente krav til, hvorledes deres fakturaer skal være udformet. Jeg har kun det bedste at sige om Danline og Danplanner”.

Lone Gad, Hjarbæk Fjordcamping.

”Jeg udlejer husbåde samt autocampere og har anvendt Danplanner i halvandet år. Jeg er meget imponeret over, hvor mange processer, vi har kunnet automatisere. Det betyder, at der stort set ikke er noget manuelt arbejde i forbindelse med en booking. Alt kører fuldautomatisk. Jeg er ligeledes meget tilfreds med supporten. Hvis jeg kontakter Danline med et problem, får jeg typisk svar tilbage inden for en time. Hastigheden i systemet er der heller ikke noget at udsætte på, så forholdet mellem pris og ydelse er et hundrede procent i orden”.

Aksel Nielsen, Marina Villa.

Nyborg Strandcamping Vesterlyng Camping

 

Vil du vide mere?

 

Ring eller skriv for at få en gennemgang af systemet.

mads@danline.dk 76 20 60 40